Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kovácsolt vas mint térdíszítő elem képes leírás - Lakásdekoráció.tlap.hu
részletek »

Kovácsolt vas mint térdíszítő elem - Lakásdekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakasdekoracio.tlap.hu » Kovácsolt vas mint térdíszítő elem
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fonott vas-kovácsoltvas tárgyak csuhéfonással

Fonott vas-kovácsoltvas tárgyak csuhéfonással

Vállalkozásunk 2000-ben jött létre családi vállalkozásként. Célunk: továbbvinni és megmutatni, hogy a régi hagyományos dolgokat is lehet a mai modern világban használni és hasznosítani. Termékeinket ajánljuk mindazoknak akik kedvelik a természetes anyagokat és azoknak is akik a természeteset szeretik ötvözni a modernnel, ezt találhatják meg a kovácsoltvas-fonott tárgyainkban. Az ember maga is a természet része, ezért magától értetődő a természetes anyagok utáni igényünk- otthonunkban is. Újra népszerűek a fonott bútorok és a fonott minden stílushoz illik. Jól mutatnak a kertben, a lakásban és jó tulajdonságuk, hogy látszólagos törékenységük ellenére tartósak és erősek, hosszú életűek

Kovácsmester Bt.

Kovácsmester Bt.

Az igazi kovácsoltvas kézzel készül, hagyományos módon, szénnel hevítve a megfelelő hőfokra. Bármilyen formát, hajlítást el lehet vele készíteni, és ma már minden berendezési tárgy elfogadott ebből az anyagból és örök darab. Stílusa van, egy alaphangulatot teremt az otthonunknak, minden helyiségbe rakhatunk belőle. A hozzá kapcsolódó bútorok helyes megválasztásával csodás hatást érhetünk el.

Kovácsoltvas korlát teraszra és lépcsőre

Kovácsoltvas korlát teraszra és lépcsőre

Kovácsoltvas korlátja, illetve kerítése szerkezetének megtervezését és kivitelezését vállaljuk 3 év garanciával, tűzihorganyozott kovácsoltvas korlátainkra pedig 10 év garanciát biztosítunk. Cégünk többnyire a lakosság igényeit próbálja kielégíteni, de nagyobb építkezésekben is részt vállalunk - alvállalkozóként - felkérés esetén. Munkatársaink tapasztalt magyar szakemberek, akik a megrendelt munkát a határidők betartásával végzik, illetve Budapesten és azon kívül díjmentesen mérik fel a helyszínt. Igyekszünk minden árajánlatkérésre a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni. Tekintse meg kínálatunkat és az aktuális akciónkat weboldalunkon.

Minőségi kovácsoltvas elemek

Minőségi kovácsoltvas elemek

Cégünk egy nemzetközi kereskedelmi vállalat, székhelyünk Budapesten, Magyarországon található. Az európai embereknek biztosítunk kiváló minőségű árut alacsonyáron. Az általunk forgalmazott kovácsoltvas elemek, ajtó-kapu vasalatok, toló-úszó kapugörgők, szúnyoghálók, kovácsoltvas jellegű alumínium lámpák egyaránt felhasználhatóak, háztartásokban, irodaházakban valamint a közintézményekben. Célunk a kölcsönös baráti viszony kiépítése jelenlegi és leendő partnereinkkel, amely hosszútávú, sikeres üzleti kapcsolatot eredményez.

Tiffany Kovácsoltvas bútorok

Tiffany Kovácsoltvas bútorok

13 éve alakult cégünk alapvetően egyedi, saját tervezésű és gyártású kovácsoltvas bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkozik. Árukészletünk folyamatos bővítésénél két fontos szempontot tartunk szem előtt. A vevők igényeit és az időről időre változó lakberendezési irányzatokat, trendeket. Kovácsoltvas termékek többféle színben: fekete, antikolt zöld, antikolt arany, antikolt ezüst, antikolt bronz, antikolt türkiz, drapp antikolt arannyal.

Tuti menü